Tømrerarbejde


Vi påtager os alle tømrer– og snedkeropgaver i forbindelse med tilbygninger, renoveringer og nybyggeri af huse og arkitekttegnede sommerhuse. Når det gælder vinduer og døre, kan vi levere fra såvel danske producenter, som fra egen import fra Estland – naturligvis efter mål, så løsningen passer perfekt til din opgave. Vi sætter nye spær, forstærker spær, gør plads til ny isolering og monterer langt de fleste tagtyper. I forbindelse med indretning af 1. sal udfører vi elegante løsninger med fibergips, kviste og tagvinduer. Vi opsætter skillevægge i god kvalitet både til vådrum og til lyddæmpende formål. Vi samarbejder derudover med et dygtigt møbelsnedkerfirma, så vi kan tilbyde specialløsninger til indretningen af boligen.

Terrasser og tagterrasser


Få et uforpligtende tilbud i dag


Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Eller ring til os nu på 40 11 30 86. Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave – ring i dag!

Højbyg

Med Højbyg har du en solid og allround byggepartner, som har styr på hele din byggeproces. Vi består af et stærkt og sammentømret team.

CVR: 35098836