Drømmer du om et smukt, æstetisk og rummeligt bjælkehus?

Uanset om det skal være dit nye sommerhus eller i stedet fungere som et anneks. Så kan et af vores bjælkehuse måske være det rette for dig.

Vi lancerede i 2018 vores egne arkitekttegnede bjælkehuse.

Husene fremstår i en enkel, skandinavisk byggestil og alle vores moduler fremstilles af vores gode leverandør og samarbejdspartner i Estland. Selvom vores huse har færdige plantegninger, så kan alle moderne individuelt tilpasses, så de matcher dit behov og budget.

Samtidig kan alle bjælkehusene bygges i flere etaper, hvilket betyder, at der kan bygges til senere hen, hvis det ønskes.

Du kan herunder se vores fire basis bjælkehuse, hvor du kan lade dig blive inspireret til, hvilken løsning, der kunne være den rette for dig.

Hvilket bjælkehus ønsker du?

Husk at alle vores løsninger kan tilpasses og rettes til, så du får det ønskede antal rum, størrelse og udseende. Ingen ønsker for store eller for små.

Et arkitekttegnet bjælkehus er særligt velegnet til sommerhusgrunden eller som anneks.

Så hvis de store børn derhjemme skal have deres eget lille hus udenfor hjemmet, eller hvis der blot skal være mere plads til overnattende gæster. Så kan et af vores bjælkehuse være den helt rette løsning.

Lad dig blive inspireret og kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi hjælpe dig i mål med dit byggeprojekt.