Få dit drømme sommerhus i Slangerup & Nordsjælland

Har du en sommerhus renovering i sigte og mangler du en professionel tømrer og byggepartner? Så er du kommet til det helt rette sted. Højbyg I/S forvandler dit sommerhus til den sommerbolig, du altid har drømt om. 

Vores erfarne team står klar til at give dit sommerhus den opgradering, du ønsker, så du kan nyde ferien uden bekymringer. Så lad os komme i gang med renovering af dit sommerhus i Slangerup, Frederikssund, Hillerød eller et andet sted i Nordsjælland.

Kontakt os i dag

Fordele ved at renovering af sommerhus

Trænger dit sommerhus til en kærlig hånd eller drømmer du blot om, at der skal ske noget nyt? Renoveringen af sommerhus har mange fordele, der gør det værd at overveje:

  • Få lige den stil og det udtryk du drømmer om 
  • Tilpas dit sommerhus efter dine egne behov
  • Forbedre komforten og funktionaliteten af dit sommerhus
  • En veludført renovering kan øge værdien af dit sommerhus betydeligt
  • Du slipper for at skulle sælge og købe nyt sommerhus

Uanset om det er en mindre sommerhus renovering eller en omfattende ombygning af sommerhus, du ønsker at komme i gang med - så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan håndtere alle tømrer-, snedker- og byggeopgaver såsom tilbygning, murerarbejde, malerarbejde, udskiftning af vinduer og døre, nyt badeværelse samt træterrasser

Skræddersyede løsninger til sommerhus renovering

Vores sommerhus renovering er skræddersyet til dine behov og ønsker, så du får det sommerhus, du altid har drømt om. Lad os bringe dine ideer til live og skabe stilfulde og funktionelle rum. 

Vi starter med at tage en snak hvad renoveringen af dit sommerhus skal indebære, samt hvilke ønsker du har til stil og funktionalitet. Det er vigtigt, at du overvejer hvilke funktioner, du eller i som familie har behov for i jeres hverdag og når i tager på ferie i sommerhuset. På den måde sikrer I jer, at I får et sommerhus tilpasset lige præcis jeres behov.

Har du brug for ideer til hvad resultatet af din sommerhus renovering skal ende ud i, er vi altid klar med sparring og rådgivning til dit projekt. Tag gerne et kig på vores tidligere projekter. 

Galleri

Eksklusive arkitekttegnede sommerhuse

Udover vores ekspertise inden for ombygning og renovering af sommerhuse, så tilbyder vi også at bygge vores egne arkitekttegnede bjælkehuse. Vores type A, B og C sommerhuse er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik og kan tilpasses efter dine ønsker og behov. Lad os være din partner i at skabe det perfekte sommerhus, der passer til din egen families behov og stil.

Hvad koster det at renovere sit sommerhus?

Når det kommer til omkostningerne ved renovering af sommerhus, kan prisen variere betydeligt afhængigt af flere faktorer. Omfanget af renoveringen eller ombygningen samt valg af materialer og produkter har stor indflydelse på prisen. Ved at kontakte Højbyg I/S  får du et uforpligtende tilbud på lige netop dit projekt, der tilpasses efter dit maksimale budget. 

Få tilbud

Kontakt os allerede i dag 

Er du klar til at komme i gang med ombygning eller renovering af sommerhus? Kontakt os allerede i dag på telefon 40 11 30 86 eller send en mail til hoejbyg@gmail.com. Vi er klar til at skabe det sommerhus du drømmer om i Slangerup, Frederikssund, Hillerød eller et andet sted i Nordsjælland.