Tilbygning i Frederikssund, Hillerød, Slangerup og Nordsjælland

Drømmer du om at få mere plads i hjemmet, og har du overvejet en tilbygning?

Så kan vi hos Højbyg I/S varetage opgaven. Vi har stor erfaring med mange forskellige typer tilbygninger. Vi har hjulpet masser af kunder i Slangerup, Frederikssund, Hillerød og resten af Nordsjælland med at bygge til.

Så søger du en kompetent tømrer og samarbejdspartner til at stå for din nye tilbygning, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Hvorfor overveje en tilbygning?

Uanset årsagen, så kan en tilbygning til en villa, et parcelhus eller et sommerhus være en rigtigt god løsning, hvis du føler, at der mangler plads og albuerum. Tilbygningen kan være den rette løsning, hvis resten af hjemmet er jeres drømmehjem, og I ikke ønsker at flytte. 

Ved at bygge til kan I nemlig gøre hjemmet til lige præcis det, I ønsker. Mulighederne er mange, og vi klarer gerne hele entreprisen – alt fra støbning af fundament til lægning af tag. Som oftest bygger vi tilbygninger i træ, men der er rig mulighed for at vælge, hvilken slags beklædning der skal på.

Vi ved, at det at bygge til er en stor investering for jer, og derfor er det vigtigt for os at sikre, at I er tilfredse med resultatet. Vi lytter til jeres ønsker og behov, og vi sørger for at skræddersy tilbygningen, så den passer perfekt til jeres hjem.

Fordele ved en tilbygning

Der findes mange fordele ved at få lavet en tilbygning til sit nuværende hjem. Ved at bygge til vil du blandt andre få glæde af følgende fordele:

  • Skræddersyet løsning til dine behov og ønsker: En tilbygning giver dig mulighed for at tilføje ekstra plads og skræddersy den efter dine specifikke behov og ønsker. Du kan designe det perfekte rum til netop dit hjem og få mest muligt ud af pladsen.
  • Øger boligens værdi: En tilbygning kan være en investering i din bolig, da det kan øge dens værdi. Hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge dit hjem, kan en veludført tilbygning øge dens appel og værdi på markedet.
  • Undgå at skulle flytte til et større hjem: Hvis du føler, at dit hjem mangler plads og albuerum, kan en det at bygge til være den perfekte løsning for dig. Det giver dig mulighed for at blive i dit nuværende hjem og undgå at skulle flytte til et større hjem.
  • Mulighed for at skabe et rum til specifikke formål såsom kontor, bibliotek, fitnessrum eller gæsteværelse: En tilbygning giver dig mulighed for at skabe et specifikt rum til netop det formål, du ønsker. Det kan være et kontor, bibliotek, fitnessrum eller gæsteværelse, som du ikke havde plads til før.

Kontakt os og få et godt tilbud på din nye tilbygning

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på din tilbygning, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 40 11 30 86 eller ved at sende en mail til hoejbyg@gmail.com. Alternativt er du også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!