Murer der udfører professionelt murerarbejde


Leder du efter en murer, der kan varetage dit murerarbejde? Så er du kommet til det helt rette murerfirma. Hos Højbyg finder du en kompetent tømrer- og murervirksomhed placeret i Slangerup, men vi hjælper gerne kunder i Hillerød, Frederiksværk og resten af Nordsjælland med enhver form for mureropgave.

Vi udfører mange forskellige mureropgaver

Det kan særligt være i forbindelse med nybyggeri eller i forbindelse med renovering af din bolig, du kan have behov for en murer. Som professionel murerforretning kan vi hjælpe vores kunder med alt fra støbning af fundamenter til isolering og pudsning af facader.

Vi tager os gerne af al fugearbejde såsom:

  • Udskiftning af fuger
  • Fugefræs
  • Udfugning på ny.

Vi udfører MK-godkendte vådrumsløsninger, sætter fliser på vægge samt lægger fliser på gulve med og uden gulvvarme. Vi er derfor et sikkert valg at gå med, hvis du skal have lavet nyt badeværelse.

Vi tager os af hele entreprisen

Står du overfor et større byggeprojekt på hjemmet? Mangler du den rette håndværkervirksomhed i Slangerup eller Nordsjælland til at kunne hjælpe dig med hele projektet? Ofte i byggeprojekter er der brug for kontakt til flere forskellige virksomheder, da der er behov for forskellige faggrupper for at løse opgaven.

Hos Højbyg har vi både murermester, tømrere, malere og elektrikere blandt medarbejderstaben. Vi kan derfor håndtere hele entreprisen og dermed give dig en totalløsning.

Hvad koster en murer?

Vores priser afhænger blandt andet af, hvilken opgave vores murer skal hjælpe dig med, hvor omfattende den er, og hvilke materialer vi skal bruge. Vi udfører altid høj kvalitet til en billig pris, når du vælger at lade os stå for dit projekt, og vi udarbejder selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud til dig, uanset om vi skal hjælpe dig med et mindre projekt, eller om vi skal varetage hele din entreprise.

Har du spørgsmål som “Hvad koster murerarbejde?” Så kontakt os gerne allerede i dag på telefon 40 11 30 86 eller via vores kontaktformular, eller hvis du leder efter den rette entreprenør til dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud i dag


Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Eller ring til os nu på 40 11 30 86. Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave – ring i dag!

Højbyg

Med Højbyg har du en solid og allround byggepartner, som har styr på hele din byggeproces. Vi består af et stærkt og sammentømret team.

CVR: 35098836