Murer i Slangerup

Højbyg  er en kompetent tømrer- og murervirksomhed placeret i Slangerup, men vi hjælper kunder over hele Nordsjælland med enhver mureropgave.

Det kan særligt være i forbindelse med nybyggeri eller i forbindelse med renovering af din bolig.

Som professionel murervirksomhed kan vi hjælpe vores kunder med alt fra støbning af fundamenter til isolering og pudsning af facader.

Vi tager os gerne af al fugearbejde, såsom:

  • udskiftning af fuger
  • fugefræs
  • udfugning på ny

Vi udfører MK-godkendte vådrumsløsninger, sætter fliser på vægge samt lægger fliser på gulve med og uden gulvvarme. Vi er derfor et sikkert valg at gå med, hvis du skal have lavet nyt badeværelse.

Vi tager os af hele entreprisen

Står du overfor et større byggeprojekt på hjemmet? Mangler du den rette håndværkervirksomhed i Slangerup eller Nordsjælland til at kunne hjælpe dig med hele projektet?

Ofte i byggeprojekter er der brug for kontakt til flere forskellige virksomheder, da der er behov for forskellige faggrupper for at løse opgaven.

Men vi har hos Højbyg  både murere, tømrere, malere og elektrikere blandt medarbejderstaben.

Vi kan derfor håndtere hele entreprisen og dermed give dig en totalløsning.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du leder efter den rette entreprenør til dit byggeprojekt.

Ring til os
Skriv til os

Kontakt din murer i Slangerup

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din mureropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Eller ring til os nu på 40 11 30 86. Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Kontakt os