Arkitekttegnede sommerhuse og fritidshuse – unikke bjælkehuse


Drømmer du om et smukt, æstetisk og rummeligt fritidshus? Uanset om det skal være dit nye sommerhus eller i stedet fungere som et anneks, så kan et af vores bjælkehuse måske være det rette for dig.

Vi lancerede i 2018 vores egne arkitekttegnede bjælkehuse, der både kan bruges som sommerhus og anneks. Vi bygger vores arkitekttegnede sommerhuse i Slangerup, Hillerød, Frederiksværk og omegn samt i resten af Nordsjælland.

Få bygget et nyt sommerhus i en skandinavisk byggestil

Vores arkitekttegnede sommerhuse fremstår i en enkel, skandinavisk byggestil, og alle vores moduler fremstilles af vores gode leverandør og samarbejdspartner i Estland. Selvom vores huse har færdige plantegninger, så kan alle modulerne individuelt tilpasses, så de matcher dit behov og budget.

Samtidig kan alle bjælkehusene bygges i flere etaper, hvilket betyder, at der kan bygges til senere hen, hvis det ønskes.

Hvilket bjælkehus ønsker du?

Husk at alle vores løsninger kan tilpasses og rettes til, så du får det ønskede antal rum, størrelse og udseende. Ingen ønsker for store eller for små.

Et arkitekttegnet bjælkehus er særligt velegnet til sommerhusgrunden eller som anneks. Så hvis de store børn derhjemme skal have deres eget lille hus udenfor hjemmet, eller hvis der blot skal være mere plads til overnattende gæster, så kan et af vores bjælkehuse være den helt rette løsning.

Du kan herunder se vores fire basis bjælkehuse, hvor du kan lade dig blive inspireret til, hvilken løsning der kunne være den rette for dig. Lad dig blive inspireret og kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi hjælpe dig i mål med dit byggeprojekt.

Indhent priser på vores arkitekttegnede sommerhuse

Skal du til at bygge sommerhus eller anneks, og leder du efter en unik og charmerende form for nybyg, der skiller sig ud fra mængden? Ønsker du en pris på det bjælkehus, der matcher dine ønsker og behov? Så kontakt os allerede i dag på telefon 40 11 30 86 eller via vores kontaktformular.

Det lille anneks


Det ekstra gæsteværelse, eller det ideelle minikontor til baghaven. Klik på de forskellige typer og bliv klogere på mulighederne.

Kolonihavehuset


Vores kolonihavehus er den ideelle feriebolig og fritidshus til dig og familien. Klik på de forskellige typer og bliv klogere på mulighederne.

Det større anneks


Med det større anneks har du et fint anneks til gæsterne, et kontor i baghaven eller det ideelle teenagehus. Klik på de forskellige typer og bliv klogere på mulighederne.

Sommerhuset


Vores sommerhus er den perfekte sommerbolig og et frirum i sommeridyl. Klik på de forskellige typer og bliv klogere på mulighederne.

Få et uforpligtende tilbud i dag


Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Eller ring til os nu på 40 11 30 86. Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave – ring i dag!

Højbyg

Med Højbyg har du en solid og allround byggepartner, som har styr på hele din byggeproces. Vi består af et stærkt og sammentømret team.

CVR: 35098836