Arkitekttegnede bjælkehuse

Drømmer du om et smukt, æstetisk og rummeligt bjælkehus?

Uanset om det skal være dit nye sommerhus eller i stedet fungere som et anneks. Så kan et af vores bjælkehuse måske være det rette for dig.

Vi lancerede i 2018 vores egne arkitekttegnede bjælkehuse.

Husene fremstår i en enkel, skandinavisk byggestil og alle vores moduler fremstilles af vores gode leverandør og samarbejdspartner i Estland. Selvom vores huse har færdige plantegninger, så kan alle moderne individuelt tilpasses, så de matcher dit behov og budget.

Samtidig kan alle bjælkehusene bygges i flere etaper, hvilket betyder, at der kan bygges til senere hen, hvis det ønskes.

Du kan herunder se vores fire basis bjælkehuse, hvor du kan lade dig blive inspireret til, hvilken løsning, der kunne være den rette for dig.

Hvilket bjælkehus ønsker du?

Husk at alle vores løsninger kan tilpasses og rettes til, så du får det ønskede antal rum, størrelse og udseende. Ingen ønsker for store eller for små.

Et arkitekttegnet bjælkehus er særligt velegnet til sommerhusgrunden eller som anneks.

Så hvis de store børn derhjemme skal have deres eget lille hus udenfor hjemmet, eller hvis der blot skal være mere plads til overnattende gæster. Så kan et af vores bjælkehuse være den helt rette løsning.

Lad dig blive inspireret og kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi hjælpe dig i mål med dit byggeprojekt.

Ring til os
Skriv til os
arkitekttegnede bjælkehuse efter dine ønsker

Det lille anneks

Det ekstra gæsteværelse, eller det ideelle minikontor til baghaven. Klik på de forskellige typer og bliv klogere på mulighederne.

arkitekttegnet bjælkehus tilpasses dig

Kolonihavehuset

Vores kolonihavehus er den ideelle feriebolig og fritidshus til dig og familien. Klik på de forskellige typer og bliv klogere på mulighederne.

drømmer du om et arkitekttegnet bjælkehus?

Det større anneks

Med det større anneks har du et fint anneks til gæsterne, et kontor i baghaven eller det ideelle teenagehus. Klik på de forskellige typer og bliv klogere på mulighederne.

arkitekttegnede bjælkehuse

Sommerhuset

Vores sommerhus er den perfekte sommerbolig og et frirum i sommeridyl. Klik på de forskellige typer og bliv klogere på mulighederne.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Eller ring til os nu på 40 11 30 86. Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave

Kontakt os